Triple Steelix, partner av PhotonicSweden

Triple Steelix deltar i ett COSME (EU)-finansierat projekt ”PIMAP+” som riktar sig till små och medelstora företag som vill etablera kontakter med möjliga kunder, leverantörer eller kompetens inom områden baserade på fotonik, d.v.s. hur man med hjälp av ljus och andra strålkällor kan effektivisera sin produktion eller bidra med produkter. Tillämpningar inom stål- metall- och verkstadsteknik är många, med kopplingar till de pågående digitaliseringstrenderna och ”Industri 4.0”, mm. (Se exempel nedan). Andra fokusområden är ”Avancerad tillverkning” och ”Aerospace-industri”.

Möjligheter finns för intresserade att delta i projektet på olika sätt. Vi kommer bl.a. att erbjuda ett antal kostnadsfria seminarier med tillfälle att visa upp egna produkter/tillämpningar samt att medfölja på ett antal affärsskapande resor till mässor och matchmaking i bl.a. USA, Kanada, Kina och Japan, med viss sponsring från projektet. (Det senare naturligtvis under förutsättning att den pågående Corona-pandemin ebbat ut tillräckligt och möjligheterna att resa på ett säkert sätt har etablerats igen).

Vi vill gärna se vilket intresse som finns hos företagen i vårt nätverk och ber er därför fylla i denna korta enkät, som inte behöver ta mer än ett par minuter att fylla i:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=nABISDl9wEm6WIrDjONucjvHWlPFBNVAnIBg_-69bu1URVNSNE9BT1pUNkswTlRYTDRYR1oxSzBWVC4u

Hör gärna av dig om du vill veta mera!

Larz Ignberg

Processledare

Triple Steelix

Mobil: +46 705 680480

E-post: larz.ignberg@triplesteelix.se

www.triplesteelix.se

LinkedIn