Välkommen till Radionavigeringsnämndens 70-årsjubileum!

För dryga 70 år sedan, bildades Radionavigeringsnämnden, ett fantastiskt nätverk där vi genom åren fått möjlighet att diskutera aktuella frågeställningar och samordning av infrastruktur inom positionering, navigering och tid. Vi vill nu fira detta genom att bjuda in er till ett seminarium och middag.

Vi slår på stort med spännande föredrag i världsklass av föreningsmedlemmar samt internationella aktörer som Lieutenant Colonel Robert Wray från USA:s rymdstyrka och Kati Tahvonen från EUSPA. Vi kommer även få ett föredrag av en av världens mest kända uppfinnare Håkan Lans som bidragit starkt till utvecklingen inom området. Föredragen kommer att innehålla ett axplock av området de senaste 70 åren, Vi kommer även att beröra dagsläget och tankar om den framtida utvecklingen.

När: 8 December 12:00 – 22:00

Var: Sjöhistoriska museet för seminariet och Nybohovs restaurang för middag på kvällen.
Sjöhistoriska museet:
Djurgårdsbrunnsvägen 24, 115 27 Stockholm

Hur: Seminarierna börjar kl 12.00 och avslutas med middag.

Pris: Gratis för aktiva, tidigare aktiva medlemmar och föreläsare. Självkostnadspris för middagskuvert för externa á 420 kr.

Anmälan: Sker Här

Ladda ner inbjudan i Word: 2022-12-08 Inbjudan 70års-jubileum

Vi hoppas att se många dela och fira 70 år av teknikutveckling, nätverkande och samarbeten. Vi välkomnar även andra intresserade presumtiva medlemmar men till självkostnadspris för middagen.

Vänligen,

Radionavigeringnämndensstyrelse