Sök senast 3 september – Öppen Utlysning Smartare Elektroniksystem/Vinnova

Det strategiska innovationsprogrammet Smartare Elektroniksystem genomför årligen två utlysningar. En större för forsknings- och innovationsprojekt och en mindre för genomförbarhetsstudier. Utlysning för genomförbarhetsstudier stänger i slutet av augusti/början av september. Utlysning för Forsknings och innovationsprojekt stänger i början av mars.

Programmets utlysning för genomförbarhetsstudier 2019 är nu öppen och stänger 3 september.

Genomförbarhetsstudier kan sökas av ett enskilt företag och förväntas vara korta och leda till mer omfattande forsknings- och innovationsprojekt med flera deltagare.

Generellt sett gäller att:
Besked i utlysning för genomförbarhetsstudier ska lämnas så att projekten kan starta senast 1 november. Avsikten är att de som önskar ska kunna slutföra en genomförbarhetsstudie och baserat på dessa resultat ansöka om fortsättning i nästkommande utlysning för FoI-projekt.

Fullständig utlysningstext, mall för projektbeskrivning och information om hur du ansöker finns på  denna länk:  Vinnovas websida

Sista ansökningsdag: 3 sep 2019 kl. 14.00Datum för beslut: 24 okt 2019
By |2019-08-27T17:06:52+02:00augusti 27th, 2019|Okategoriserade|Kommentarer inaktiverade för Sök senast 3 september – Öppen Utlysning Smartare Elektroniksystem/Vinnova